وبسایت مجتبی شیخ علی

مجتبی شیخ علی | آموزش مذاکره و مدیریت

دانستن بهتر است...

ویژگی های یک کمپین تبلیغاتی موفق چیست

ویژگی های یک کمپین تبلیغاتی موفق چیست

کمپین تبلیغاتی حرفه ای، پس از شناخت مشتری هدف، شامل ۵ بخش اصلی است که توجه به این ۵ مرحله، به شما کمک می کند یک تبلیغات حرفه ای انجام دهید. در این مطلب این ۵ مرحله تیتروار معرفی می شود تا در مطالب بعدی، هرکدام را مفصل توضیح دهم

ویژگی های یک کمپین تبلیغاتی حرفه ای  و موفق چیست

یکی از مسائلی که همواره برای تمام سازمانها مهم می باشد مبحث تبلیغات است. معمولا تمام سازمان ها به نوعی درگیر تبلیغ محصولات و خدمات خودشان هستند و به نوعی با مقوله تبلیغات سرو کار دارند و در بسیاری از سازمان کمپین تبلیغاتی مختلفی اجرا می شود

به همین خاطر تصمیم دارم در قالب چند مطلب مجزا نکات فشرده و آموزشی در خصوص کمپین تبلیغاتی را بصورت فایل های صوتی برای علاقه مندان به این موضوع آماده نمایم.

در این مطلب صرفا توضیح مختصری در خصوص کمپین تبلیغاتی ارائه می دهم.

کمپین تبلیغاتی خوب و حرفه ای برنامه ای مدون و اساسی جهت تبلیغات است که اگر اصولی اجرا شود، بایستی بر اساس ۵ موضوع زیر اجرا شود:

  • هدف و ماموریت تبلیغات (Mission)
  • بودجه مورد نیاز (Money)
  • پیام تبلیغات (Message)
  • رسانه (Media)
  • اندازه گیری اثربخشی (Measurement)

رعایت موارد فوق بهمراه شناخت دقیق جامعه هدف و مخاطب هدف در تبلیغات می تواند کمک فراوانی به اثربخش تر نمودن تبلیغات نماید.

در چند فایل صوتی هر کدام از این پارامترهای اجرای کمپین تبلیغاتی حرفه ای را برای شما توضیح داده ام

فایل صوتی اول : شناخت مخاطب هدف در تبلیغات

فایل صوتی دوم: شناخت هدف و ماموریت در کمپین های تبلیغاتی

فایل صوتی سوم: پیام و شعار تبلیغاتی

فایل صوتی چهارم: رسانه مناسب در تبلیغات

فایل صوتی پنجم: بودجه بندی و اندازه گیری اثربخشی در تبلیغات

فراموش نکنید خیلی اوقات شرکت های تبلیغاتی صرفا بخاطر در اختیار داشتن یکی از رسانه های تبلیغاتی (مثلا بیلبوردهای منطقه ای خاص در شهر یا لایت باکس های یک بلوار) ادعا می کند که تنها همان موارد برای تبلیغ حوابگو هست و مشتریانش را به سمت رسانه های تبلیغاتی خودش سوق می دهد، بدون اینکه بررسی شود ایا اینگونه تبلیغ می تواند اثربخشی لازم را داشته باشد؟

امیدوارم این فایل های صوتی که در لینک های بالا می توانید آنهار ار گوش دهید،برایتان مفید باشد و بتواند به شما در تهیه تبلیغات اثرگذار کمک نماید

امتیاز ۵ از ۱ رای

پیشنهاد میکنم این مطالب رو هم بخونید!

13 دیدگاه دربارهٔ «نقدی بر کتاب پدر پولدار پدر بی پول اثر رابرت کیوساکی»

سعید نصیری گفت:

عرض سلام خدمت جناب شیخ علی این کتاب و من خواندم بعضی چیزها رو درست میگه اینکه مردم پولی که بدست میارن سریع خرج میکنن و خودشونو میندازن تو قرض به جای اینکه با پول سرمایه گذاری کنن بعد با سود سرمایه گذاری چیزی بخرن. جدیدا قرار کارتهای اعتباری که تواین کتاب ذکر کرده در کشور ما هم رواج پیدا کنه که این باعث میشه بعد از استفاده از این کارتها برای پرداخت اقساط بیشتر کار کنن و زحمت بکشن و خلاصه همیشه تو قرض باشن که به نظر من از بعضی جنبه ها ذوش مناسبی نباشه از نظر سرمایه گذاری در مسکن و کارای بزرگ درسته متناسب کشور ما نیست به هر حال ممنون از راهنماییهاتون

sheikhali گفت:

درود بر شما دقیقا درست می فرمایید.

علی گفت:

سلام وقتتان بخیر
شما چه کتابی را پیشنهاد میدید که با سیستم مالی و اقتصادی ایران هم سازگاری داشته باشه؟

مجتبی شیخ علی گفت:

سلام، وقت بخیر
متاسفانه کتاب خاصی در این حوزه مطالعه نکردم و نمی شناسم.

سعید گفت:

من امثال شمارو خوب میشناسم شروع میکنید به سرکوب یک کتاب یا محصول و به جاش محصولات خودتونو تبلیغ کنین که مثلا اون بده مال ما خوبه از ما خرید کنید.امثال شماها هزار سال دیگه نمیتونه جای امثال کیوساکی رو بگیره.شما هزاران نکته خوب این کتابو رها کردی چسبیدی به دو سه موردی که تو ایران کاربرد نداره.برو توبه کن و به جای سرکوب این کتاب سعی کن با تلاش خودتو به سطح رابرت کیوساکی برسونی.

مجتبی شیخ علی گفت:

آقا سعید سلام
ممنون بابت نظرت،
دوست من، در این مطلب فقط این کتاب را نقد کردم، اونهم برای ارتباطش با فرهنگ و اقتصاد خودمون،
من هیچ کجای متن توهینی به رابرت کیوساکی نکردم، صرفاً تمرکز کلی مترجم ها و انتشاراتی روی این کتاب و تبلیغ اون بود که این نقدر را نوشتم.
در ضمن، من شغل و تخصصم، موضوع دیگه ای هست و اصلاً در زمینه هوش مالی ادعایی ندارم که بخوام کتاب یا محصول خودم را معرفی کنم.
در ضمن، وقتی در خصوص منابع معتبر در خصوص هوش مالی جستجو می کنیم، این کتاب در صدر منابع نیست.
به زودی این مطلب را ویرایش خواهم کرد و بیشتر توضیح می دهم.
در ضمن هیچ وقت نقد کردن بد نیست، بلکه خوبه و کمک میکنه دید بهتری داشته باشیم (-:

محمد گفت:

اولا در مورد نقد کتاب ممنونم
دوما به نظرم این کتاب، کتابی هست که حتما باید خونده بشه البته مطالب غیر مرتبط هم داره

در ضمن از انتقادپذیری شما و این که طلب منتقد رو منتشر کردین، بسیار شوکه شدم

مجتبی شیخ علی گفت:

سلام
با اینکه کتاب باید خونده بشه، من هم موافقم، این خیلی عالیه که ما کتابهای مختلف و نظرات مختلف را بخونیم و نسبت به اونها آگاه باشیم، همونطور که خودم هم این کتاب را خوندم.
من نظرم را در مورد این کتاب گفتم همانطور که خیلی از دوستان نظر مخالف من دارند.

الهه گفت:

به نظر من نقد کتاب اون هم به این شکل زمانی معنا میدهد که شما مخاطب کتاب باشید. رابرت کیوساکی کتاب را برای ایرانیان ننوشته و اشکالی هم ندارد که تطبیق نداشته باشد. به نظر من باید نقد خود را اینگونه بیان کنید که: اینکه چه مقدار شیوه تجارت رابرت کیوساکی در ایران جواب میدهد نامعلوم و حتی شاید در مواردی ناممکن هست. اما نکته مهم این است که این کتاب میتواند نکات مهمی را در مورد پول و دانش پول و چگونگی نگاه کردن به پول به ما آموزش دهد و…

مجتبی شیخ علی گفت:

درود بر شما

هادی رادمهر گفت:

سلام
در کل نقد تمامی کتابها کاری پسندیده هست. مباحثه بین مردم بر سر موضوعات مختلف، در کشورهای اروپایی خیلی پررنگ تر از کشور ماست. اندیشه افراد با بحث و نقد رشدِ بیشتری داره.
در مورد کتاب مذکور، من نظر مثبتی دارم. غیر از رابرت کیوساکی، نویسنده ای سراغ ندارم که خیلی ساده و شفاف در مورد چهار راهی که افراد درآمدشونو کسب میکنن، اطلاعات بده. کیوساکی، افراد مختلف از لحاظ درآمد رو از دیدگاهِ ذهنیت هاشون تقسیم بندی میکنه و سعی میکنه به خواننده یاد بده چطور مثل یه پولدار به دنیا نگاه کنیم… در مورد ساختار کسب و کار توضیح میده و کمکمون میکنه شغلِ سادمون رو توسط سیستم های کسب و کار، توسعه بدیم. نوشته های رابرت در مجموع از دو بُعد تشکیل میشن. بعد اول نظم دادن به ذهنیت افراد در رابطه با ثروت مادی و بُعد دوم اطلاعاتِ اقتصادِ شخصی…

مجتبی شیخ علی گفت:

خیلی عالی
درست می فرمایید.
این برداشت ها، از دیدگاه افراد انتقال پیدا می کند و همانطور که گفته ام، من صرفاً نظر شخصی خودم را می نویسم و این به معنی این نیست که کتابی مفید نیست. و چه بسا این کتاب برای بسیاری از دوستان، بسیار راهگشا و موثر بوده است.
ممنون از شما که در این بحث شرکت کردید (:

دکتر حسین بالزاده گفت:

باسلام
کتاب فوق عملا خیلی از مباحث کلی اقتصاد در مدیریت را زیر سوال برده، نویسنده سعی در برهم زدن قوانین واقعی حداقل جامعه کنونی و اوضاع و احوالات اقتصادی و بالاخص متد های نوین مدیریت استراتژیک و مبحث swot دارد لذا با مطالعه بخشی از کتاب از نظر بنده، مغایر با اصول اولیه علوم اقتصادی میباشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یازده + 19 =

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجتبی شیخ علی است | 1394 طراحی و اجرا : آژانس تبلیغاتی هور

رفتن به بالای صفحه