وبسایت مجتبی شیخ علی

مجتبی شیخ علی | آموزش مذاکره و مدیریت

دانستن بهتر است...

تهدید و بلوف در مذاکره!

تهدید و بلوف در مذاکره!

در مطالب گذشته در خصوص تهدید صحبت کرده ام و مطالبی را هم به اشتراک گذاشته ام (مانند این). این ویدئو کوتاه را هم در خصوص تهدید تهیه کردم، تهدید می تواند یک ابزار در مذاکره باشد که من انتخاب می کنم که از آن استفاده کنم و اگر این استفاده درست و صحیح باشد […]

در مطالب گذشته در خصوص تهدید صحبت کرده ام و مطالبی را هم به اشتراک گذاشته ام (مانند این). این ویدئو کوتاه را هم در خصوص تهدید تهیه کردم، تهدید می تواند یک ابزار در مذاکره باشد که من انتخاب می کنم که از آن استفاده کنم و اگر این استفاده درست و صحیح باشد می تواند به من کمک کند تا در مذاکره به خواسته ها و منافع خودم دست پیدا کنم.

البته استفاده از تهدید اصولی دارد که در ویدئو بعدی به آن می پردازیم اما نکته مهم این است که بین تهدید و بلوف تفاوت وجود دارد و نکته مهم دیگر که در ویدئو به آن می پردازیم این است که اگر تهدید کردید، آمادگی عواقب آن و حتی اجرای آن را هم داشته باشید.

پیشاپیش از کیفیت پایین فیلم پوزش میخوام، جهت اینکه راحت تر بتوانید ویدئو را مشاهده کنید،حجم ویدئو کاهش داده شد ولذا کیفیت هم پایین آمده

ویدئو بالا را می توانید از اینجــــا دانلود نمایید

متن ویدئو آموزش ۲۲

یکی از موضوعات مهم در مذاکره تهدید کردن هست، تهدید پیام و هشداری هست که به مخاطب خودمون  میدیم که اگر به خواسته و درخواست من تن ندهی و موافقت نکنی، ممکن است مذاکره ما به بن بست کشیده شود.

نکته مهم در تهدید کردن این است که تهدید شما باید حساب شده باشد و توانایی و قدرت اجرای آن را هم داشته باشید. تفاوتی که بین تهدید و بلوف وجود دارد همین موضوع است، بلوف یک تهدید توخالی است که هیچگاه در مذاکره توصیه نمی شود و زمانی که ما بلوف می زنیم، مدام به این فکر می کنیم که مبادا این تهدید اجرایی و عملی بشه، چرا که تنها کسی که ضرر می کنه خود ما هستیم.

پس اگر می خواهید تهدید به شما کمک کنه در مذاکره ها به خواسته هاتون برسید، اول از همه تهدید توخالی یا بلوف نزنید و بعد از آن  تهدید شما باید حساب شده باشد و قدرت انجام و اجرایی کردن آن تهدید را هم داشته باشید.

دوره رایگان مذاکره شیخ علی

امتیاز ۵ از ۱ رای

پیشنهاد میکنم این مطالب رو هم بخونید!

2 دیدگاه دربارهٔ «نقدکتاب تمرین های کاربردی برای زیبا سخن گفتن»

amani گفت:

سلام وقت بخیر. استاد عزیزم این یک سالی که مطالب شما و سی دی هایی ک از سایت شما خریداری کردم خیلی ب من کمک کرد ولی متاسفانه فن بیان خوبی ندارم یعنی موقع صحبت کردن نمیدونم از چه کلماتی استفاده کنم .باید چکار کنم؟

sheikhali گفت:

دوست عزیزسلام اول اینکه خوشحالم محصولات آموزشی ما برای شما مفید بوده. در حال آماده سازی آموزش فن بیان و ارتباط کلامی هستیم اما چند توصیه به شما: ۱- سعی کنید با دقت بیشتری به صحبت های اطرافیانتان گوش کنید، ببینید آنها چطور صحبت میکنند؟ چه چیزهایی در صحبت آنها جذاب است و چه چیزهایی نامطلوب؟ این موارد را ثبت کنید و سعی کنید تمرین کنید که موارد خوب را فرا گرفته و موارد منفی را حذف کنید. ۲- سعی کنید بیشتر از اینکه صحبت کنید گوش بدهید. ۳- به نحوه بیان مجری های رادیو و تلویزیون با دقت بیشتری گوش کنید. ۴- از موارد مطلوب الگو برداری کنید. ۵- صدای خودتان را ضبط کنید و آن را تحلیل کنید. فکر می کنم همین ۵ گام را در صورتی که واقعا انجام بدهید تاثیرات مطلوبش را در بیانتان ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + نوزده =

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مجتبی شیخ علی است | 1394 طراحی و اجرا : آژانس تبلیغاتی هور

رفتن به بالای صفحه