در این ویدئو آموزش به نکته کوتاه و البته کاربردی اشاره خواهم کرد، تکنیک کاربردی در فروشندگی حرفه ای و خلاق، که به وسیله آن می توانید حس خوب و تجربه ای مفید را در فروش به مشتری های خودتان منتقل نمایید.
نکته ای که در این ویدئو به آن اشاره شده است، می تواند تاثیر مطلوب در تجربه مشتریان بگذارد
این ویدئو را در زیر مشاهده نمایید.
ویدئو بالا را می توانید از اینجــــا دانلود نمایید
متن ویدئو بالا:
می دانید استفاده ی این کارت ها چیه؟
شاید شما می گویید خب باهاش از عابر بانک ها پول می گیریم یا خرید می کنیم
اما این کار برای فروشنده های حرفه ای یک کاربرد دیگر هم دارد.
همیشه در حوزه مذاکره و فروش می گوییم فروشنده های حرفه ای باید از نام مشتری و مخاطبشان استفاده کنند. اما برای بعضی از فروشنده ها که مشتری های گذری دارند مثل فروشگاه های مواد غذایی یا لباس فروشی ها فروشگاه های لوازم خانگی . این فروشنده ها اسم مشتری هایشان را نمی دانند یا حتی نمی توانند از مشتری های شان اسم شان را بپرسند، شاید کار درستی نباشد.
در این مواقع فروشنده ها می توانند زمانی که مشتری کارتش را برای پرداخت می دهد اسم مشتری را از روی کارت بخوانند و از این اسم استفاده کنند . " به عنوان مثال آقای شیخ علی از خریدتون ممنونم "
مطمئن باشید مشتری های تان تا چند ثانیه در شوک این باقی می مانند که شما اسم آنها را از کجا یاد گرفتید این کار را انجام دهید و به مشتری هایتان یک حس خوب را منتقل کنید.
یک پاسخ به «بازاریابی شبکه ای چیست؟»
باسلام و وقت بخیر تحصیلات من کارشناس ارشد بازرگانی است و بنا به مقاله ای که در دست تهیه داشتم با بازرایابی شبکه ای مجاز یکی از شرکتها آشنا شدم به نظر من یکی از راههایی که دولت می تواند به راحتی مالیات دریافت کند از طریق بازاریابی شبکه ای است و می تواند ۷۰درصد محصولات ایرانی باشد مگر محصولات آرایشی و بهداشتی که متاسفانه در داخل کشور برند خوبی وجود ندارد از نظر قیمت تمامی شرکتها قیمت مورد تایید اداره بازرگانی دارند و طبق لیست ارسالی به اداره بازرگانی قیمتها لحاظ می گردد نه نظر شخصی و شرکتی و از نظر مراجعه تقلید هم هیچ مانعی برای فعالیت در آنها وجود ندارد حتی کتابی تحت عنوان فقه و بازاریابی چندسطحی در انتشارات آستان قدس رضوی نوشته شده است فقط تنها ایرادی که به فروش مستقیم(بازاریابی شبکه ای) وارد است عدم بازخوردگرفتن شرکتهای بازاریابی از مشاوران بازاریاب خود است که به نظر من اگر از مشتریان و مشاوران خود در خصوص محصولات و پلن درآمدی نظرسنجی کنند می توانند به مراتب موفقتر عمل نمایند. در بازاریابی شبکه ای همه به درآمد میرسند فقط مثل ساختمان سازی می ماند که شما اول باید فروش و مجموعه سازی نماید و بعد کسب درامد کنید لذا بسته به فعالیت افراد می تواند در عرض چندماه یا چندسال طول بکشد بستگی به فعالیت افراد دارد فقط باید توجه داشته باشد مثل هرکار دیگری نیاز به کسب مهارت و آموزش دارد با اینکه خیلی ساده به نظر میرسد ولی نیاز به آموزش خاص خود را دارد چون بازاریابی مدرن است و فیلم های و مطالب آقای دکتر روستا پدرعلم بازاریابی نوین ایران می تواند در این مسیر شما را کمک کند. سایت MLMBOOK هم می توانددر انتخاب شرکت شما را کمک کند. شرط اول در انتخاب شرکت، انتخاب شرکتی با تنوع محصولات و بیشترین محصول است دقیقاً مثل بورس که هرچه سبد سهام متنوع تری داشته باشید ریسک کمتر و درآمد بیشتری می توانید داشته باشید. ضمناً با توجه به اینکه خیلی از شرکتهای هرمی مجدداً شروع به فعالیت نموده اند از طریق سایت ایران هشدار به نشانی www.iranhoshdar.ir و ایران اصناف و سایت بازاریابی شبکه ای به نشانی www.networkmarketing.mimt.gov.ir حتماً قانونی بودن شرکت را بررسی نماید و یا اینکه با اداره بازرگانی تهران به شماره تماس ۰۲۱۲۶۴۲۱۲۸۹ و ۰۲۱۲۶۴۲۱۱۹۶ تماس بگیرید و در خصوص شرکت اطلاع حاصل کنید. به امید روزی که کشور ما وابسته به نفت نباشد و با پرداخت مالیات باعث رشد و شکوفایی کشور عزیزمان ایران شوید و با مصرف محصولات ایرانی از تولید کننده داخلی که از سفارشات مقام معظم رهبری است حمایت کنید و یکی از راههای دستیابی به این مهم گسترش و فرهنگ سازی بازاریابی شبکه ای یا فروش مستقیم می باشد.